Pitopalvelu, catering

Maku ja Pala järjestää juhlat ja tapahtumat niin yksityisille kuin yrityksille. Räätälöimme kokonaisuuden asiakkaiden toiveiden mukaan.

 

Oli sitten kyseessä häät, valmistujaiset, muistotilaisuudet, lakkiaiset, syntymäpäivät, ristiäiset tai muut perhetapahtumat.

 

Yrityksille asiakastilaisuudet, yritystilaisuudet, pikkujoulut, kokoukset.

Teemme kaikki herkut ja tarjoiltavat itse omassa keittiössämme vuosien ammattitaidolla korkealaatuisista raaka-aineista. Liharuoat, kalaruoat ja kasvisruoat toiveidenne mukaan.

Ei lisättyjä lisäaineita tai säilöntäaineita.

Suosimme lähellä tuotettua ruokaa.

Voitte tilata ruoat valmistettuina, toimitettuna ja tarjoiltuna paikanpäälle omiin tiloihinne tai itse noutaa tilaamanne ruoat keittiöltämme. 

Meillä on myös oma 100 henkilön kodikas juhlatila, jota vuokraamme.

Juhlatilat

Maku ja Palan kodikkaaseen juhlatilaan Jäspilänkadulla mahtuu 100 henkeä. Tilaisuudet alkaen 90 € / h. Hinta sisältää tarjoilupalkkion, astiat, kattaukset ja loppusiivouksen. 

Kabinetti 10-15 henkilölle.

Avaamme pienen kokoustilan syksyn aikana ravintolan viereen samaan kerrokseen. Näin teidän on mahdollista kokoustaa rauhassa ja nauttia  lounas tai herkulliset kakku kahvit . Tilan hinta 50€ tunti + alv. 

Lounasravintola ja pitopalvelu Maku ja Pala • Palopellonkatu 7, 04250 Kerava Finland • Arkisin klo 10–14 • ©2020 Maku ja Pala Oy